Shadow
Slider

Despre Noi

Probright a fost înființată în anul 2019 de către experți în limbi străine, care au peste 12 ani de experiență în domeniul traducerilor, limbilor străine și copywriting. Echipa noastră de traducători de specialitate și educatori are o vastă cunoaștere a limbii pe care o perfecționează; sunt nativi profesioniști și familiarizați cu fiecare detaliu legat de țara de origine.
Echipa noastră de traducători este autorizată să practice traducerea documentelor comerciale, profesionale și personale în orice domeniu, inclusiv cele legale. Ei beneficiază de libertatea de a practica de către Ministerul Culturii din România. În plus, echipa noastră de educatori competenți își propune să învețe străini și iubitori de limbi de toate nivelurile. Ei folosesc cunoștințele lor infinite privind abilitățile de predare a limbilor, facilitând comunicarea internațională.
Echipa Probright tinde să se alăture eforturilor într-un singur creuzet, permițând comunicarea de afaceri și răspândirea educației printre cei care doresc să exceleze și să prospere.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră principală este să oferim cea mai înaltă calitate de servicii de traducere și soluții lingvistice pentru a ajuta clienții noștri apreciați să maximizeze performanța și să reușească la nivel mondial.

Obiectivele Noastre De Viziune  • A oferi o gamă largă de soluții lingvistice care facilitează afacerea și viața personală a clienților noștri

  • A închide decalajul de comunicare al politicilor și reglementărilor persoanelor, companiilor, guvernelor,diferitelor domeniilor de activitate, culturilor și țărilor

  • A reduce barierele lingvistice, făcând din lume un sat mai mic și îmbunătățind calitatea vieții

  • A oferi cel mai bun nivel de servicii de traducere și educație și fiabilitate

  • A dezvolta relații client-furnizor durabile

  • A depăși așteptările clienților și sa asiguram satisfacția și angajamentul clienților

  • A asigura loialitate clienților și a partenerilor, oferindu-le servicii profesionale și rapide

  • A obține profit și a extindem creșterea și reputația afacerii noastre


Principiile și Valorile Noastre


Echipa probright are grijă să vă ofere cea mai înaltă calitate a serviciilor lingvistice. Acestea din urmă ne obligă să avem principii și valori puternice pentru a garanta o atitudine coerentă și consecventă, servicii nelimitate, răspuns prompt, eficiență tehnică și prețuri eficiente din punct de vedere al costurilor. Strategia noastră de afaceri echivalează cu o valoare pe termen lung.

Toți membrii personalului își propun să-și pună cunoștințele și experiența îndelungată în practică pentru a vă oferi soluții lingvistice de calitate, rapide și rentabile. Traducătorii noștri autorizați folosesc experiența vastă, limba lor maternă și domenii de competență definite pentru a traduce și legaliza documentele dvs., atunci când este necesar. Mai mult decât atât, echipa noastră de educatori își folosește abilitățile de predare și cunoașterea vastă a limbilor și ariei curriculare pentru a vă asigura că învățați o limbă în cel mai scurt timp posibil.

Este nevoie de o echipă care împărtășește diferite idei, puncte forte, educație, interese, naționalități și medii culturale pentru a strânge nodul companiei noastre de succes. Lucrăm într-un mediu multicultural; încurajăm dezbaterile constructive și diferențele de opinie.

Luăm în serios creșterea și reputația afacerii noastre. Controlăm strict limbajul de comunicare între membrii personalului, partenerilor și clienților noștri.

Considerăm că mediul de lucru afectează eficiența traducătorilor și copywriter-elor. Astfel, oferim membrilor personalului nostru un program flexibil de lucru, atitudine pozitivă și motivație.

Suntem 100% cinstiți, etici și autentici. Oferim clienților și lingviștilor noștri cotații precise, livrări de proiecte și de plăți la timp.

Avem o politică "Noi Nu Plecăm Din Birou". Niciodată nu amânăm până când clientul nu este pe deplin mulțumit. Vă oferim asistență instantanee, în care vă modificăm și personalizăm proiectele în funcție de nevoile voastre.

Instruim membrii personalului nostru și îi ținem la curent cu privire la evoluția legilor, a curriculelor de predare, a metodelor de traducere și a oricărei alte reglementări locale sau internaționale în vigoare.

Menținem o atmosferă de lucru în grup și membri ai echipei de sprijin. Întotdeauna avem timp să ascultăm nevoile sau plângerile fiecărui individ sau membru al personalului, creând o rețea puternică și profitabilă. Procesul nostru de lucru funcționează perfect.

Nu tolerăm divulgarea informațiilor, sub nici o formă. Suntem obligați să păstrăm secretul profesional în conformitate cu legea.

Fă Cunostință Cu Echipa Noastră

Leena El Zarif

Leena El Zarif

Co-Fondator / Managing Partner Văd Frumusețea în Totul
[smartslider3 slider=10]
Alexandru Ionescu

Alexandru Ionescu

Fondator / Managing Partner Am Călătorit în Lume De 3 Ori
Deedee El Zarif

Deedee El Zarif

Social Media Manager Lupt Pentru Pacea Mondială
Call Now Button
ro_RO
en_US ro_RO