Shadow
Slider
Servicii de Traduceri

Servicii De Traducere

Apostile și Legalizări

Apostila este un certificat eliberat de autoritățile unui stat semnatar al convenției de la Haga privind documentele oficiale întocmite în țara respectivă care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al convenției de la Haga. În România, apostila poate fi aplicată numai pe documentele emise de autoritățile române. Indiferent dacă se aplică pe o copie legalizată sau o traducere certificată, actul original trebuie să fie emis de autoritățile române.

La Probright, luăm angajamentul de a obține o apostilare pe documente. Personalul nostru instruit și informat este disponibil de luni până sâmbătă de la ora 9:00 până la 18:00 pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă oferi informații să urmați instrucțiunile pas cu pas.

Dacă înregistrările voastre sunt personale sau profesionale, vă putem asigura că veți primi servicii de calitate, rapide și rentabile, și confidențiale.

Apostile și Legalizările includ taxe aditionale

Probright vă oferă servicii de traducere profesională autorizate și legalizate pentru transcrieri academice, certificate de naștere și deces, licențe de căsătorie și decrete de divorț, dosare medicale și multe alte documente legale necesare.
Care este diferența dintre traducerea autorizată și traducerea legalizată? Certified Translation & Legalized Translation?
NU TOATE DOCUMENTELE NECESITĂ AMBELE

Traduceri Autorizate:

: înseamnă că traducătorul autorizat sau compania de traduceri ștampilează documentul cu sigiliul oficial și afirmă că documentul este transmis de la o limbă la alta, în măsura în care este cunoscut. De exemplu, documentele legale referitoare la imigrație, documentele contractuale sau certificatele de naștere necesită adesea o traducere autorizată.

Traduceri Legalizate::

acest tip de traducere este realizat de un traducător autentic și a cărui identitate este autentificată de un notar. De exemplu, documente legale, cum ar fi transcrierile academice.
Din fericire, Probright vă poate ajuta atât de traduceri autorizate, cât și cu legalizare pentru documente precum:

 • Înregistrări, Transcrieri și Diplome Academice 
  Experții noștri în domeniul traducerii vor colabora strâns cu solicitanții de colegiu internațional pentru a se asigura că traducerile și înregistrările academice sunt traduse efectiv și că toate cerințele legale sunt îndeplinite. Datorită unor diferențe în ceea ce privește cerințele privind certificările între țări, ne asigurăm că membrii personalului nostru se ocupă de toate procedurile necesare certificărilor .
 • Certificatele De Căsătorie și Înregistrările 

Indiferent dacă plănuiți să vă căsătoriți într-o altă țară sau dacă aveți nevoie de traducerea tuturor documentelor personale în scopul imigrației, vă putem răspunde nevoilor. Echipa noastră de experți se asigură că toate documentele oficiale sunt traduse eficient pentru pregătirea celor mai memorabile ocazii. Aceste servicii sunt furnizate și finalizate cât mai repede posibil, păstrând precizia și profesionalismul.

Alte Documente Oficiale Și Juridice
Traducem De Asemenea:
Certificat De Naștere
Certificat De Deces
Pașaport
Act De Divorț
Documente De Adopție
Dosare Medicale

Trimiteți-ne prin e-mail o copie a documentului vostru oficial. Odată ce primim e-mailul, un reprezentant va reveni cu o cotație pentru traducerea certificată în orice limbă de care aveți nevoie pentru documentele sau proiectele voastre.

Rețeaua noastră de interpreți instruiți și certificați este disponibilă 24 de ore din 24 și acoperă peste 100 de limbi. Este esențial să comunici efectiv în fiecare situație legată de un anumit domeniu cu un client vorbitor nativ. De aceea este atât de important să alegeți o companie cu experiență dovedită în industria de interpretare. Probright este alegerea ta!

Situațiile pentru serviciile de interpretare la fața locului includ:

 • Întâlniri lungi sau interviuri planificate în avans
 • Probleme complexe și consumatoare de timp
 • În cazul în care vorbitorul român cu capacitate lingvistică limitată preferă să aibă Interpretul lui la fața locului
 • În cazul în care vorbitorul român cu capacitate lingvistică limitată se simte incomod cu ajutorul telefonului
 • Atunci când gesturile de mână și de corp sunt esențiale pentru a primi un mesaj
 • Atunci când un interpret este obligatoriu prin lege

Probright’s Textele traduse integral de către Probright includ traducerea, editarea și verificarea (TEP) de către lingviști calificați separați. Serviciile noastre de traducere includ editarea și corectarea de către un expert independent, fără taxe suplimentare.

Toate proiectele noastre trec printr-un proces complet TEP (traducere, editare, corectură). De asemenea, oferim servicii de corectură și editare pentru traduceri completate de o altă sursă.

Echipa noastră de traducători profesioniști și copywriteri se alătură eforturilor de a vă oferi traduceri de volum mare la prețuri competitive. Putem livra traduceri de mare volum, cum ar fi cărți, luând în considerare profesionalismul, calitatea și datele scadente. Echipa noastră este cea mai bună.

Folosirea documentelor în societatea de astăzi este un element fundamental al sistemului nostru de comunicare. Documentele constituie baza economiei noastre, sistemele educaționale, guverne dar și viața de zi cu zi. Fără documentație, scrisă sau electronică, societatea noastră nu ar funcționa corect și nu am putea avansa ca o civilizație.
Oferim soluții de traducere pentru toate tipurile de documente (electronice și scrise), incluzând dar fără a ne limita la: contracte, corespondențe, dosare medicale, broșuri de marketing, documente guvernamentale, hotărâri judecătorești, manuale tehnice, materiale educaționale, e-mail-uri, documentație software, cărți, reclame, anunțuri publice, text non-profit, informații financiare, licențe, acte de divorț, certificate de naștere, transcrieri, diplome, etc.

Ca piatră de temelie a noii economii, site-ul vostru poate fi cel mai valoros instrument de marketing. Prin urmare, având site-ul vostru în mai multe limbi străine poate avea un efect exponențial asupra vânzărilor și prezenței voastre online. Probright a lucrat cu entități mari, medii și mici și a tradus site-urile web și a construit platforme multilingve.
Pentru a traduce în mod eficient traducerea site-ului vostru, ne specializăm în conținut care include termeni extrem de tehnici în domenii precum inginerie, IT, internet, hardware, electronică, fizică, mecanică, electricitate, industrial, auto și multe altele.
Vă putem ajuta să dezvoltați o prezență cu adevărat globală pe Internet. Piața online a crescut anual la rate de două cifre în ultimii cinci ani și va continua probabil să facă acest lucru.

Interpretarea prin telefon este un serviciu care leagă interpreții umani prin telefon cu persoane care doresc să vorbească una cu cealaltă, dar nu împărtășesc o limbă comună. Interpretul telefonic transformă limba vorbită într-o alta limbă, permițând ascultătorilor și vorbitorilor să se înțeleagă reciproc.
Probright este capabil să livreze cel mai fiabil și profesional serviciu de interpretare telefonică. Fiecare interpret este supus unor proceduri riguroase de recrutare și selecție pentru a asigura cel mai înalt nivel al calității serviciilor. Specialiștii noștri sunt pregătiți profesional pentru a prezenta cele mai bune rezultate cu exactitate, responsabilitate și administrare proactivă.

Publicarea pe desktop (DTP) poate fi un element critic într-un proiect de traducere. Multe traduceri implică tipărirea, grafica, layout-ul paginilor web etc. Echipa noastră de publicare desktop se specializează în servicii de design de înaltă calitate, de proiectare grafică, documentare și localizare grafică cu reacționare rapidă.

Oferim servicii profesionale de traducere din limba română în orice altă limbă și invers. Oferim traduceri legate de orice domeniu, la prețuri avantajoase, și garantăm cele mai cuprinzătoare soluții de traducere legate de domeniu. Toate traducerile specializate sunt tratate cu vorbitori nativi și profesioniști în domenii, care au cunoștințe și experiență vastă în domeniul lor de specialitate pentru a satisface un nivel ridicat de precizie necesar pentru orice disciplină specializată. Oferim soluții de traducere pentru proiecte în discipline, care sunt reprezentate de următoarele:

 • Auto
 • Educaționale
 • Energie
 • Finanțe
 • Guvernamentale
 • Ospitalitate
 • IT & Software
 • Legislative, Juridice și Drept
 • Științe
 • Medicale și Farmaceutice
 • Publicarea și Traducerea Materialelor Media
 • Amănunte
 • Tehnice și Industriale
 • Industrii suplimentare

Echipa Noastră

Leena El Zarif

Leena El Zarif

Co-Fondator / Managing Partner Văd Frumusețea în Totul
[smartslider3 slider=10]
Alexandru Ionescu

Alexandru Ionescu

Fondator / Managing Partner Am Călătorit în Lume De 3 Ori
Deedee El Zarif

Deedee El Zarif

Social Media Manager Lupt Pentru Pacea Mondială
Call Now Button
ro_RO
en_US ro_RO